Berga Naturbruksgymnasium

Vi finns i monter C14:48

Hitta oss på kartan

Studera häst, djursjukvård, lantbruksdjur och jordbruk – där alla elever erbjuds högskolebehörighet!

Berga är gymnasiet för dig som är intresserad av hästar, lantbruksdjur, jordbruk, skog, natur och hållbar utveckling. Naturbruksprogrammet är en praktisk utbildning som ger dig goda yrkeskunskaper. Du kan även kombinera denna med mer teoretiska studier som leder till högskolebehörighet.

Tre vägar till examen

Yrkesexamen

– För dig som vill ut i arbetslivet efter gymnasiet

Yrkesexamen med högskolebehörighet

– För dig som vill ut i arbetslivet efter gymnasiet, men samtidigt vill kunna studera vidare på högskola

Yrkesexamen med natur- eller samhällsvetenskaplig högskolebehörighet

– För dig som vill ut i arbetslivet efter gymnasiet, men samtidigt vill nå särskild områdesbehörighet för vidare studier på högskola.

Informationsdagar: Se information på skolans hemsida: www.bergagymnasium.se

Prova-på-tillfällen: Anmälan och information på skolans hemsida: www.bergagymnasium.se

Berga Naturbruksgymnasium

Berga Skolväg 1