Vi finns i monter C11:01

Hitta oss på kartan

Vi tar dig dit du vill!

Arlandagymnasiet flesta program är i Märsta, nära till både centrum och pendeltåg. Här inryms Kulturum teatern, skrivsal, caféer, skolmatsal och en restaurang.

Vi har ett modernt bibliotek för eleverna. Samtliga elever disponerar bärbara datorer från skolstart i ettan till trean.

Verksamhet bedrivs också i Rosersberg på Risk- och Räddningsprogrammet (SABET).

Flygteknik är i SAS-hangaren på Arlanda flygplats.

Fordon Transport – Transportinriktningen är i Arlanda-Kolsta.

På Arlandagymnasiet hittar du duktiga och engagerade lärare, studie-och yrkesvägledare och en bra elevvård. Arlandagymnasiet utgör den kommunala gymnasieskolan i Sigtuna kommun.

NIU Nationell idrottsutbildning - Kan läsas på EK, ES, HA, NA, SASAM, SAMED, TE.

- Amerikansk Fotboll - Arlanda Jets

- Handboll - Skånela IF

LIU Lokal idrottsutbildning - Kan läsas på EK, ES, HA, NA, SASAM, SAMED, TE.

- Fotboll - Upplands Fotbollsförbund

- Innebandy - Arlanda IBK

- Ishockey - Arlanda Wings

- Tennis - Sigtuna Tennisklubb

- Gymnastik / Dans / Styrka - Sigtuna-Märsta Gymnastik klubb

E-sport:

E-sport på Arlandagymnasiet erbjuder möjligheter för eleven att göra en elitsatsning på samma sätt som i andra idrotter.

Kultur:

Inriktningen är för dig som vill kombinera musik, dans eller teater med studier på andra program.

Trivsel

Våra årliga utvärderingar visar att elever och personal trivs mycket bra på vår skola. Duktiga lärare och gymnasiets ljusa och luftiga lokaler är bidragande orsaker till detta. Men inte minst det goda klimatet som råder elever emellan. Vår verksamhetsidé är att vår skola ska präglas av kreativitet och aktivt deltagande. Alla tar ansvar och visar varandra respekt och alla ges möjlighet till delaktighet, personlig utveckling och framgång. Tillsammans skapar vi trivsel. Vi är därför övertygade om att även du kommer att få en bra, lärorik och trevlig tid på Arlandagymnasiet.

Representerade företag

Våra varumärken