Design & Construction College

Vi finns i monter C12:26

Hitta oss på kartan

DCC Gymnasium vill hjälpa elever att göra verklighet av sina drömmar. Oavsett om det handlar om att få drömjobbet efter gymnasiet eller fortsätta plugga på universitet eller högskola. Hos oss får du med dig det bästa från skolvärlden kombinerat med det bästa från yrkeslivet vad gäller erfarenhet och arbetssätt. Den röda tråden i våra program är kreativitet, service och kunskap.

Skolan ligger centralt i Stadshagen på Kungsholmen. Här studerar elever från hela Stockholm intressanta och givande program som Handel Administration, Hotell Turism, Estet och Teknik.

En av våra styrkor är det nära samarbetet med företag i olika yrkesbranscher, högskolor och universitet. Det avspeglar sig i praktik, studiebesök, gästföreläsningar och mängder av spännande projekt och skarpa uppdrag. Hos oss får du en verklighetsbaserad grund att stå på när du ska ta nästa kliv i tillvaron.

Som elev på DCC är du med och bestämmer hur det ska fungera på skolan. Vi är små och personliga skolor där alla snabbt lär känna varandra. Därför är det personliga engagemanget och inflytandet så viktigt för att vi tillsammans ska utvecklas i den riktning vi gemensamt bestämmer. Själv kan du påverka allt från skolmiljö och studieplanering till lärarrekryteringar och temadagar genom klassråd och elevråd.

Varm välkommen till oss på DCC.

Design & Construction College

Strandbergsgatan 16B