EVENT PLANNER

Logga in i Event planner och börja planera ditt event.

Till Event Planner

Alla dina beställningar på ett ställe

Event Planner är vårt digitala verktyg för utställare som har bokat plats och ska ställa ut på Stockholmsmässan. Här hittar du all relevant information inför, under och efter eventet, och alla verktyg som tex webbshopen, publiceringsverktyget och besöksregistreringssystemet under ett paraply med EN inloggning.

I Event Planner har vi samlat all relevant information inför eventet med checklistor, monteröversikt, aktiviteter och praktisk information. Via Event Planner gör du alla dina beställningar och ansökningar. Du kan också via systemet skicka ut inbjudningar till kunder, marknadsföra dig på vår webbplats och mycket mer.

När det är dags att starta med förberedelserna för ditt mässdeltagande börja då med att gå igenom listan på viktiga saker att ta ställning till. Här hittar du viktiga datum som gör att du spar både tid och pengar.

Glöm inte bort att Stockholmsmässan även fungerar som en fullserviceproduktionsbyrå och kan hjälpa dig med allt du behöver för att genomföra ett lyckat event. Vi kan göra allt från kompletta monterlösningar och ljussättningar till skyltar och profilkarameller.

Vilka kan logga in

Alla som är registrerade som kontaktpersoner på ditt företag hos oss kan logga in. Monterbyggare och samutställare kan också använda Event Planner men kommer inte åt vår webbshop. (Monterbyggare kan läggas till som kontaktperson på dig som huvudutställare. Det innebär att monterbyggaren loggar in som huvudutställare och kommer åt allt. Om du vill att det ska fungera så för din monterbyggare så fixar du detta under Inställningar i Event Planner).

Så här loggar du in
Använd din e-mailadress som är registrerad hos Stockholmsmässan och följ instruktionerna. Så enkelt är det!

Var vänlig notera att Event Planner kanske inte är tillgängligt eller öppet för just det event du deltar på. Information om Event Planner kommer via email från oss eller arrangören av det event du deltar på.

Funkar i mobila enheter
Event Planner är en responsiv tjänst, vilket innebär att den automatiskt anpassar utseendet efter skärmstorleken på din mobil, surfplatta eller dator. Observera dock att allt inte passar att genomföra i mobilen, de aktiviteter som inte är mobilanpassade finns det en ikon på i samband med rubriken.